Magazinul Kidetto

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 februarie 2013

Lucruri de care aveti nevoie pentru bebe:



Lucruri de care aveti nevoie pentru bebe:
1. Hainele:
Nu uitati faptul ca bebelusul va creste rapid in primul an de viata,astfel incat este nevoie sa ii cumparati haine lejere. Cu exceptia, a cateva hainute de nou nascut-body, o salopeta,si o pereche de pantalonasi cu piciorus, de obicei este mai bine sa incepeti a achizitiona haine pentru 3-6 luni. Salopeta poate fi purtata noaptea, cat si ziua,este comoda. Cumparati 3-4, sau mai multe, daca nu dorirti sa spalati in fiecare zi.. Exista modelul de body maieu, body cu inchidere laterala cu capse pentru a imbraca bebe foarte usor si modelul care se introduce peste cap si se inchide intre picioare cu capse.
Cel mai bun material pentru confortul celui mic este bumbacul 100%. Verificati si daca este cazul indepartati etichetele, pentru ca acestea sa nu irite gatul celui mic.
Caciulitele din bumbac pe care le folositi noaptea,sa nu fie prea largi,deoarece ele pot acoperi fata bebelusului,cand acesta se misca in timp ce doarme.
Aveti grija la nasturii liberi sau la obiecte care pot fi inghitite, precum si la snururi care  se pot infasura in jurul gatului si bratelor copilului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu